PRESENCE ry

PRESENCE edistää ammattimaisen esitystaiteen, kulttuurin ja taidetyöpajatoiminnan tarjontaa Hangossa. Yhdistys pyrkii parantamaan taiteilijoiden työskentelymahdollisuuksia kaupungissa kehittämällä taidetta ja taiteilijoita tukevaa toimintamallia. Toiminnan tavoite on lisätä esitys- ja näyttämötaiteen vierailuja kaupungissa tuomalla esitysvierailuja, näyttelyitä ja taiteen yhteistuotantoja Hankoon.

PRESENCE järjestää vuosittain kansainvälistä taidefestivaalia Hankoon yhteistyössä Le Petit Festival du Théâtre - organisaation maailmanlaajuisen taiteilijaverkoston kanssa.

PRESENCE toteuttaa esitystaiteen ja ilmaisutaidon työpajatoimintaa lapsille ja nuorille Hangossa.

PRESENCE toteuttaa jatkokoulutusta ammattinäyttelijöille pääkaupunkiseudulla ja Hangossa.

PRESENCE toteuttaa kotimaisia ja kansainvälisiä teatterin, tanssin ja esitystaiteen vierailuesityksiä Hankoon.

PRESENCE kehittää yhteistyötä erialojen taiteilijoiden kanssa sekä vahvistaa toiminnallaan luovan työn tekijöiden yhteistyö-ja verkostoitumismahdollisuuksia niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

PRESENCE Järjestää näyttelijäntyön, esitys-ja ilmaisutaidon workshopeja ammattilaisille ja harrastajille Hangossa sekä pääkaupunkiseudulla.

PRESENCE pyrkii verkostoitumaan entistä laajemmin, etsimään yhteistyökumppaneita taidetapahtumien ja esitysvierailujen järjestämiseksi sekä toiminnan vakiinnuttamiseksi. Tavoitteena on kaupunkilaisten vahvemman kiinnostuksen herättäminen taiteen ja kulttuurin tarjoamista mahdollisuuksista.

PRESENCE on mukana kehittämässä matkailun ja kulttuurin välistä yhteistyötä lisäämällä kaupungin kulttuuritapahtuma-ja esitystarjontaa.

PRESENCE kehittää kansainvälistä taiteilijaresidenssitoimintaa Hankoon.

PRESENCE on mukana Taideasema - hankesuunnitelmassa, jonka tavoitteena on perustaa kaupunkilaisia, taidetta ja kulttuuria yhdistävä TAIDEASEMA Hankoon. Taideasema on kulttuurikeskus joka tarjoaa lasten ja nuorten matalankynnyksen taidetyöpajatoimintaa, tapahtumia, näyttelyitä ja kiinnostavia taiteilijavierailuja.

UUTISIA

10 / 2016 - 04 / 2017

OPEN DOORS WORKSHOP

13 - 20 vuotiaat

Hankolaisille ruotsin-ja suomenkielisille nuorille sekä maahanmuuttajanuorille suunnattu esitystaiteen työpaja. Näyttämötaideprojekti Open Doors on osana valtakunnallista www.nuori.fi Myrskyprojektia

Presence ry on mukana Kulttuuri-ja opetusministeriön tukemassa TAIDETTA TALOON -hankkeessa yhteistyössä Hangon Kulttuuritoimen kanssa.

Lahjoitukset ja yhdistyksen toiminnan tukeminen - Taiteen aseman vahvistaminen Hangossa.

tilinumero

FI64 4055 0012 3926 07

BIC HELSFIHH

Y-tunnus 2766492-3